Open  de antwoordkaart waarmee u zich kunt opgeven als vriend van "Excelsior" door op onderstaand logo ‘vriend van Exelsior’ te klikken.

 

 
 
Wat houdt het in om Vriend van Excelsior te zijn?
 
Wanneer u zich opgeeft als Vriend ondersteunt u ons koor. Mede daardoor  zijn wij in staat mooie klassieke en soms ook moderne werken te blijven brengen. Jaarlijks houden wij u per brief of email op de hoogte van de concerten die wij gaan geven. De penningmeester zal u jaarlijks een brief met betalingsverzoek sturen.
 
Wanneer Excelsior zelfstandig een concert geeft, krijgt u daarvoor een vrijkaart op een Vipplaats tijdens het concert. Dit geldt wanneer u jaarlijks een bedrag van € 50,= of hoger doneert. De kaarten liggen dan voor u klaar bij de kassa in de locatie van het concert.  
 
Wanneer Excelsior in samenwerking met andere koren een concert geeft, gelden andere regelingen. U krijgt daar vooraf bericht over.  
 
U kunt zich als vriend opgeven via de antwoordkaart die op deze pagina staat. Print de kaart uit, vul hem in en stuur of mail deze naar het secretariaat. U kunt ook dezelfde gegevens die op de antwoordkaart staan per mail aan de secretaris sturen.


Postadres Secretariaat 
p/a Kruilier 9
2291 MJ Wateringen
 
 
Kunnen wij op u rekenen?
 
Afbeelding invoegen