Afbeelding invoegen 
Oktober 2012
 
Afbeelding invoegen 

Afbeelding invoegen
 
 
 
 
Afbeelding invoegen
 
sculptuur 'Er zit muziek in!'
 
JUBILARISSEN GEHULDIGD 
 
Tijdens de Alg. Ledenvergadering zijn de jubilarissen van 2021 en 2022 gehuldigd. De huldiging heeft in twee fasen plaatsgevonden. Op 12 mei kregen ze bloemen en een korte toespraak. Omdat door Covid de sculpturen nog niet voorradig waren kregen ze op 19 mei de bijbehorende oorkonde en attenties.
12,5 jaar: Ellen van Velden, Bloemen    25 jaar: Arie Zwartveld, Sculptuur De Roos  De "gouden” roos symboliseert uw gewaardeerde inzet en betrokkenheid. De sculptuur is 13 cm hoog.
40 jaar: Ylette Wesstein en Frank Wessteijn, sculptuur 'Er zit muziek in!'   Mensen vormen de sleutel tot een vereniging waar muziek in zit. De sculptuur is 20 cm hoog.
50 jaar: Atie van der Wal, sculptuur 'Chapeau' Hoed af voor uw jarenlange inzet en betrokkenheid bij het koor. De sculptuur is 26 cm hoog. 
Ook op 12 mei kregen Ronald van Schouwen en Rien van der Spek een bos bloemen, omdat zij de volle maximale tijd van 3 x 3 jaar als bestuurslid hebben gefunctioneerd.  Gelukkig gaan ze nog een jaar door, mede in verband met het Jubileumconcert op 11.11.22.
 

 

 

 

 

Afbeelding invoegen

sculptuur 'Chapeau'


 
 
 Afbeelding invoegen